Nieuws

Nieuws

Containerservice | Van Tuyl Metaalrecycling

Groen op wielen: de impact van metaalrecycling op de auto-industrie

In dit blog nemen we je mee in de wereld van elektrische auto’s en laten we je zien hoe metaalrecycling een sleutelrol speelt in deze groene ontwikkeling.
Lees meer
Image

Hoe metaalrecycling jouw bedrijf helpt zich te onderscheiden

In de snel veranderende bedrijfswereld van vandaag is duurzaamheid niet langer een optionele extra, maar een essentiële pijler voor succes.
Lees meer
afval container huren

De Gouden Tip: Metaalrecycling voor bedrijven op zijn best

In dit blog vertellen we je meer over de wereld van metaalrecycling voor bedrijven, en hoe we jou daarin kunnen ontzorgen.  Zo wordt het recyclen van metaal een fluitje van een cent.
Lees meer
Oud ijzer recyclen

Metaalrecycling: vier redenen waarom je daar meer mee zou moeten doen

Fact: de Nederlandse metaalrecycling sector zorgt voor een besparing van de uitstoot van zo’n 14.400 kiloton CO2. Dat blijkt uit een onderzoek van CE Delft in 2021, in opdracht van de Metaal Recycling Federatie. Dat klinkt goed, toch?
Lees meer
Image

Recycling Magazine Benelux over Van Tuyl Metaalrecycling

De MKZ-crisis (Mond- en Klauwzeer) van 2001 is er indirect verantwoordelijk voor, dat Ferry van Tuyl in de metaalrecycling terecht kwam. Zes veemarkten – ook die in Den Bosch – werden gesloten en de openlijke markthandel in vee droogde nagenoeg volledig op. Ferry, die een aardig handeltje in konijnen en kippen had opgebouwd: “Ik moest dus wat anders…
Lees meer
Image

Groeien in de hectische metaalwereld

Vrachtwagens rijden af en aan. Ferry van Tuyl krijgt in vijf minuten tijd drie telefoontjes die hij ‘toch écht even moet pakken’. Zijn partner Janneke van der Koppel holt nog gauw naar achter om te helpen bij de weegbrug, en dit doet ze weer als een medewerker wat wil vragen. Het is rennen en vliegen, maar iedereen blijft lachen. “Zo gaat het er altijd aan toe”, aldus Ferry met een grijns.
Lees meer
Image
Image
Image
MRF Keurmerk - Van Tuyl