Skip to main content

Oude accu inleveren

Afbeelding
oude accu inleveren
Tekst

Oud accu’s inleveren of vrijblijvend accu bakken plaatsen op uw locatie?

Bij van Tuyl Metaalrecycling zijn uw oude accu’s veel geld waard!
Met duurzame afvalverwerking door metalen en chemicaliën te herwinnen uit afvalstromen draagt wij bij tot de circulaire economie.

Accu prijzen

Wij werken samen met een fabriek die zorgt voor de veilige verwerking/hergebruik van deze chemicaliën.
U levert dus niet aan een tussenhandelaar (wat bij de meeste recyclingbedrijven wel het geval is), waardoor wij u ook de scherpste prijs kunnen bieden.

Wij werken ook niet met met standaard internet prijzen, omdat we altijd u ten allen tijde het beste bedrag willen geven a.h.v. deze wisselende beurskoers en de vraag naar grondstoffen.
Overigens kunt u wel altijd telefonisch infomeren, u zult dan ook opmerken dat wij de mogelijkheid hebben om meer te betalen dan onze mede recyclings collega’s.
Dit geldt ook voor al onze metalen, kabels en elektromotoren. Al keuren we deze liever op locatie, omdat er binnen de metaalsoorten ook een aanzienlijk prijsverschil kan zijn.

Wij attenderen u er daarom op om een betrouwbare verwerker te kiezen.
Buitenom de expert is het belangrijk dat er wordt gewerkt met geijkte weegschalen, onze weegschalen zijn voorzien van een certificaat (certificaat artikel 7 van de metrologiewet).
Voor de klanten die onze werf bezoeken zijn alle gewichten direct zichtbaar.
De klanten waar een (accu) bak staat geplaats, bieden we als extra service om camera beelden op te vragen van de in- en uitweging of direct live mee te kijken vanaf het vertrek van uw eigen locatie tot het afgeronde proces op onze locatie.
We maken onderscheid, we werken open en transparant. En ook is het transport geheel kosteloos, wat wilt u nog meer?

Accu's | Van Tuyl Metaalrecycling

Accu-bak service:

Neemt u ter informatie contact op met een van onze medewerkers: info@oudijzerbrengen.nl of 0412-764467
Nooit meer betalen voor het afvoeren van uw accu’s, maar hierdoor juist inkomsten genereren.

Deze dienst met kunststof accubakken blijkt een uitkomst voor garages, werkplaatsen, onderhoudsbedrijven, autodemontage bedrijven, etc.. U betaalt niets voor het plaatsen van de bak en als hij vol is, voeren we deze ook kosteloos weer af en tevens ontvangt u snel een goede opbrengst. Accu’s afvoeren was nog nooit zó makkelijk en lucratief!

Betaling: direct per contant of via uw bankrekening (of gesplitst).
Omdat we inmiddels goed zijn ingericht op de gegroeide toestroom bij het inzamelen van onder andere accu schroot, verzekeren we u een heldere en snelle service bij het accu afvoeren.

Klikt u hier: als u een kosteloos accubak wilt laten plaatsen. Accu's | Van Tuyl Metaalrecycling

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

 

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.

Cta + knop
Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op