Oude accu’s inleveren

Oude accu’s inleveren

Oude accu's inleveren Oss

Bij van Tuyl Metaalrecycling aan de lekstraat 18 in Oss levert u tegen eerlijke prijzen uw oude accu's in, zowel particulieren als bedrijven.

  • 100% transparantie
  • Scherpe marktprijzen
  • Zeer nauwkeurige weegmethoden
  • Volledig gecertificeerd
  • Duurzame klantrelatie
 
Oude accu's inleveren
Image
Image
Image
MRF Keurmerk - Van Tuyl

Oude accu's inleveren bij van Tuyl

Het recyclen van oude accu’s is belangrijk. Ze bevatten vaak schadelijke stoffen, die op een veilige manier gerecycled moeten worden. Zo leveren we samen een belangrijke bijdrage aan een schoner milieu. Ook fijn: het levert u altijd nog wat op! Bij Van Tuyl Recycling kunt u alle soorten loodhoudende accu’s inleveren (of een accu lood bevat, kunt u zien aan de aanduiding PB op de accu).

Waarom we oude accu's recyclen?

Ongeveer 99% van de bestanddelen van loodaccu’s kan worden hergebruikt of gerecycled. Dat is veel waardevol materiaal dat we kunnen terugwinnen, om zo bij te dragen aan een circulaire economie. Ook zorgen we zo dat schadelijke materialen, zoals lood, niet zomaar in het milieu terecht komen.

Hoe werkt het inleveren van accu’s bij Van Tuyl Metaalrecycling?

Recycling van uw oude accu’s moet veilig gebeuren, omdat deze giftige materialen kunnen bevatten. Dat begint al bij het opslaan. Het opslaan van oude accu’s gebeurt in palletboxen, om zo te voldoen aan de laatste milieu wet- en regelgeving. Heeft u geen palletbox, dan kunnen wij u daar eventueel van voorzien. Als de palletbox vol is, kunt u deze bij ons inleveren. Na verwerking van uw accu’s betalen we u op de afgesproken manier uit, volgens onze aantrekkelijke, marktconforme prijzen. Heeft u ook oud ijzer, metalen en/of kabels te recyclen? Daarvoor kunt u gebruik maken van onze containerservice.

Palletbox

Palletbox
Palletboxen om bijvoorbeeld veilig en duurzaam accu’s in op te slaan.

Kleine containers

Image

Kleine containers wanneer u als bedrijf relatief weinig ijzer- en metaalafval hebt.

Grote containers

Image

Wanneer u over grotere hoeveelheden afval beschikt, hebben wij grotere containers beschikbaar.

De beste opbrengst voor uw oude accu's

Oude accu’s inleveren is niet alleen fijn voor het milieu; het levert ook voor u wat op! Wij houden de markt goed in de gaten en berekenen altijd scherpe, actuele prijzen. Zo bent u verzekerd van een mooie opbrengst voor uw oude accu’s! Benieuwd naar onze actuele prijzen? Neem even contact met ons op!

Kies voor transparantie en betrouwbaarheid

Waarom uw materialen inleveren bij Van Tuyl Metaalrecycling? Wij zijn niet voor niets een begrip in de recyclingbranche. Met onze focus op betrouwbaarheid, een transparante werkwijze en hoogste actuele prijzen zijn wij dé go-to voor recycling van al uw oude metalen, kabels en accu’s.

Wat kunt u bij ons inleveren?

Ferro

Ferro

IJzer, knipijzer, draaisel, hekwerk, balkijzer, gruis etc.
Non-ferro

Non-ferro

Koper, RVS, aluminium, zink, brons, messing, lood etc.
Accu’s & elektromotoren

Accu’s & elektromotoren

Elektromotoren, loodaccu’s, tractie-accu’s, start-accu’s etc.
Kabels

Kabels

Elektra kabels, installatie kabels, netwerkkabels etc.