Over ons - Van Tuyl Metaalrecycling Skip to main content

Over ons

Ons verhaal

Aan de Lekstraat 18 in Oss zit Van Tuyl Metaalrecycling gevestigd. Een organisatie waar service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. In 2011 richtte Ferry van Tuyl de organisatie op, en sindsdien hebben we door middel van verschillende verhuizingen en professionaliteitsslagen mooie stappen gezet tot het metaalverwerkingsbedrijf waar we nu zo trots op zijn.

Metaalverwerking en -recycling is onze passie. Recycling is goed voor het milieu en biedt tevens ook economische voordelen. Voor de zakelijke markt bieden we door middel van metaalrecycling, accurecycling en een containerservice een compleet spectrum aan diensten. Op die manier kunnen we de zakelijke markt optimaal van dienst zijn, zodat zij zich kunnen focussen op hetgeen waar ze echt goed in zijn. Ook voor particulieren in de regio’s Oss, Den Bosch, Nijmegen, Uden, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal zijn we dé plek om ferrometalen, non-ferrometalen, accu’s en elektromotoren en bekabeling in te leveren.

Marktconforme aantrekkelijke prijzen, betrouwbaar en servicegericht; bij Van Tuyl Metaalrecycling zijn we u optimaal van dienst. Neem contact op en samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen!

Ferry van Tuyl | Van Tuyl Metaalrecycling

Referenties

Damy van Haren

Bij Van Tuyl Metaalrecycling staat service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. En dat niet alleen, want ik kreeg ook nog een aantrekkelijke prijs voor m’n oud ijzer. Ze ontzorgden me van A tot Z!

Jan van Gogh

Fijn geholpen en een goede prijs gehad voor het ijzer en de zink.

Jurgen Swinkels

Buitengewoon netjes geholpen, absolute aanrader! Volgende keer zeker terug. Bedankt heren!

Boy de Laat

Vriendelijk en behulpzaam personeel waar met veel enthousiasme bergen metalen worden verwerkt.

Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op