Over ons

Over ons

Ons verhaal

Van Tuyl Metaalrecycling is in 2011 opgericht door Ferry van Tuyl. Na verschillende verhuizingen en grote stappen op het gebied van professionalisering staat er nu een metaalverwerkingsbedrijf waar we trots op zijn! Metaalverwerking en -recycling is onze passie. Recycling is belangrijk voor het milieu en biedt ook economische voordelen.

Voor de zakelijke markt bieden we door middel van metaalrecyclingaccu recycling en een containerservice een compleet spectrum aan diensten. Op die manier kunnen we de zakelijke markt optimaal van dienst zijn, zodat zij zich kunnen focussen op hetgeen waar ze echt goed in zijn. Ook voor particulieren in de regio’s Oss, Den Bosch, Nijmegen, Uden, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal zijn we dé plek om ferrometalen, non-ferrometalen, accu’s en elektromotoren en bekabeling in te leveren.

Marktconforme aantrekkelijke prijzen, betrouwbaarheid en écht goede service; bij Van Tuyl Metaalrecycling zijn we u optimaal van dienst. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Van Tuyl Metaalrecycling

Referenties

google-reviews

Ingrid Barends

Erg vriendelijke mensen, werken snel, netjes en zijn geïnteresseerd.

Damy van Haren

Bij Van Tuyl Metaalrecycling staat service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. En dat niet alleen, want ik kreeg ook nog een aantrekkelijke prijs voor m’n oud ijzer. Ze ontzorgden me van A tot Z!

Hanneke Thissen

Fijn bedrijf met snelle service en snelle afhandeling.

Eline van Erp

Zeer klantvriendelijk en het hart op de goede plek. Altijd bereikbaar en toegankelijk!
  Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

  Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

  Neem contact op
  Image
  Image
  Image
  MRF Keurmerk - Van Tuyl