Accu Recycling

Accu Recycling

Accu Recycling

Bij Van Tuyl Metaalrecycling kunt u gemakkelijk en snel uw oude accu’s inleveren. De werking hiervan is simpel: In de kosteloos geplaatste palletbox kunt u uw accu’s kwijt, waarna wij deze efficiënt en duurzaam recyclen voor hergebruik. Vervolgens ontvangt u een bedrag conform de aantrekkelijke, marktconforme dagprijzen.

Hoe werkt het?

Het opslaan van oude accu’s gebeurt in palletboxen. Wanneer u niet over een palletbox beschikt, kan Van Tuyl Metaalrecycling u voorzien van palletboxen van hoogwaardige kwaliteit. Door het gebruik van palletboxen kunnen accu’s volgens de laatste milieuwetten en -regelgeving worden opgeslagen en verwerkt. Zo houdt u ook rekening met duurzaamheid.

Wanneer de palletbox vol zit, kunt u de box bij ons inleveren. Tevens kunnen wij deze in overleg ook ophalen. Van Tuyl Metaalrecycling zal de accu’s verwerken, en u volgens aantrekkelijke, marktconforme dagprijzen uitbetalen. Zo ontvangt u altijd de beste prijs!

Image

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.

Referenties

google-reviews

Eline van Erp

Zeer klantvriendelijk en het hart op de goede plek. Altijd bereikbaar en toegankelijk!

Damy van Haren

Bij Van Tuyl Metaalrecycling staat service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. En dat niet alleen, want ik kreeg ook nog een aantrekkelijke prijs voor m’n oud ijzer. Ze ontzorgden me van A tot Z!

Rimco Arts

Service met een lach.

Ingrid Barends

Erg vriendelijke mensen, werken snel, netjes en zijn geïnteresseerd.
  Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

  Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

  Neem contact op
  Image
  Image
  Image
  MRF Keurmerk - Van Tuyl