Skip to main content

Zakelijk

Tekst

Van Tuyl Metaalrecycling

Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw accu’s, oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren. Tevens bieden we een kosteloze containerservice om uw oud ijzer en metaal op te slaan. Eerlijk en betrouwbaar!

Onze zakelijke diensten

Metaalrecycling

Bij Van Tuyl Metaalrecycling in Oss kunt u uw oud ijzer en andere metalen op een makkelijke en verantwoorde manier laten recyclen. Wij houden rekening met de laatste richtlijnen en werken volgens een hoge standaard wat betreft het sorteren en verwerken van uw oude materialen.

lees meer

Accu Recycling

Bij Van Tuyl kunt u gemakkelijk en snel oude accu’s inleveren. Heeft u regelmatig accu’s te recyclen? In de kosteloos geplaatste palletbox kunt u uw accu’s kwijt, waarna wij deze efficiënt en duurzaam recyclen voor hergebruik.

lees meer

Containerservice

Van Tuyl plaatst gratis een container op uw (bedrijfs)terrein en haalt deze ook weer op. Het recyclen van uw oud ijzer en andere metalen was nog nooit zo simpel.

lees meer

Wat kunt u bij ons inleveren?

Afbeelding
Ferro | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Ferro

IJzer, knipijzer, draaisel, hekwerk, balkijzer, gruis etc.

Afbeelding
Non-Ferro | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Non-ferro

Koper, RVS, aluminium, zink, brons, messing, lood etc.

Afbeelding
Accu's | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Accu’s en elektromotoren

Loodaccu’s, tractie-accu’s, start-accu’s etc.

Afbeelding
Elektra kabels | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Kabels

Elektriciteitskabel; grondkabel, aluminium kabel, loodkabel, koper kabel, vet kabel etc

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

 

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.