Oud aluminium inleveren

Oud aluminium inleveren

Oud aluminium inleveren Oss

Bij van Tuyl Metaalrecycling aan de lekstraat 18 in Oss levert u tegen eerlijke prijzen uw oude aluminium in, zowel particulieren als bedrijven.

  • 100% transparantie
  • Scherpe marktprijzen
  • Zeer nauwkeurige weegmethoden
  • Volledig gecertificeerd
  • Duurzame klantrelatie

 

Oud aluminium inleveren
Image
Image
Image
MRF Keurmerk - Van Tuyl

Waarom oud aluminium inleveren?

Gooi oud aluminium niet weg, maar lever het in bij Van Tuyl Metaalrecycling en draag zo bij aan een beter milieu. Bij ons kunt u altijd rekenen op de hoogste prijs in de regio! Aluminum kan op veel manieren worden toegepast en vindt u bijvoorbeeld in de volgende materialen: kozijnen, deurposten, deurbeslag, profielen, bestek, pannen/potten, (tuin)meubels, droogmolens, beplating, lichtbakken, motorblokken velgen en stand onderdelen.

Waarom aluminium zo waardevol is 

Aluminium is een waardevol materiaal dat veel wordt gebruikt omdat het sterk én licht is. Het mooiste van aluminium? Het kan eindeloos worden gerecycled zonder zijn kwaliteit en zuiverheid te verliezen. En omdat aluminium recycling ongeveer 95% minder energie kost dan het opnieuw winnen van aluminium, leveren we hiermee een belangrijke bijdrage aan een beter milieu.

De beste opbrengst voor uw aluminium

Aluminium inleveren is niet alleen interessant voor het milieu; het levert ook geld op! Door onze geavanceerde apparatuur kunnen wij u altijd de hoogste prijs bieden. Wij werken met actuele prijzen, omdat de waarde van aluminium, net als andere metalen, varieert. Wilt u weten wat uw aluminium waard is? Neem gerust even contact met ons op! 

Wat kunt u bij ons inleveren?

Ferro

Ferro

IJzer, knipijzer, draaisel, hekwerk, balkijzer, gruis etc.
Non-ferro

Non-ferro

Koper, RVS, aluminium, zink, brons, messing, lood etc.
Accu’s & elektromotoren

Accu’s & elektromotoren

Elektromotoren, loodaccu’s, tractie-accu’s, start-accu’s etc.
Kabels

Kabels

Elektra kabels, installatie kabels, netwerkkabels etc.

Kies voor transparantie en betrouwbaarheid

Van Tuyl Metaalrecycling is al jaren een begrip in de recyclingbranche. En dat is niet zomaar; wij maken het verschil met onze focus op betrouwbaarheid, een optimaal transparante werkwijze en de hoogste actuele prijzen. Bij ons metaalverwerkingsbedrijf kunt u terecht voor recycling van kabels, metalen en accu’s.

Hoe werkt het inleveren van aluminium bij Van Tuyl Metaalrecycling?

Aluminium inleveren is bij Van Tuyl Metaalrecycling altijd gemakkelijk. Als u bij ons arriveert op ons terrein in Oss, wegen we eerst uw voertuig op onze geijkte weegbrug. Onze vriendelijke medewerkers laden uw voertuig voor u uit en sorteren indien nodig meteen de ingeleverde materialen. We wegen uw voertuig opnieuw om te bepalen hoeveel gewicht we hebben gelost. U kunt tijdens de weging meteen meekijken op het scherm, waardoor u altijd verzekerd bent van een eerlijk proces.

De opbrengst, die we berekenen met het geloste gewicht én de actuele prijzen voor uw ingeleverde aluminium, betalen we meteen aan u uit. Dat kan contant of per overboeking.

Aluminium recyclen voor bedrijven: containerservice

Heeft u als bedrijf regelmatig aluminium (of andere materialen) te recyclen? Dan maken we het u graag gemakkelijk  met onze kosteloze containerservice. U kunt zelf kiezen welk formaat container u nodig heeft en wij plaatsen die op uw bedrijfslocatie. Is de container vol, dan geeft u dit eenvoudig aan ons door en halen we deze snel, meestal binnen 24 uur, bij u op en ruilen die om voor een nieuwe, lege container. Als u wilt, kunt u uw container zelfs live volgens vanaf vertrek tot en met het inwegen op onze locatie. Ook kunt u tot 14 dagen na dato de camerabeelden nog opvragen.

We beoordelen en sorteren het afval uit uw container en wegen dit met onze geijkte weegsystemen. Vervolgens bepalen we de opbrengst, aan de hand van scherpe, actuele prijzen en betalen deze direct aan u uit op de afgesproken wijze.

Palletbox

Palletbox
Palletboxen om bijvoorbeeld veilig en duurzaam accu’s in op te slaan.

Kleine containers

Image

Kleine containers wanneer u als bedrijf relatief weinig ijzer- en metaalafval hebt.

Grote containers

Image

Wanneer u over grotere hoeveelheden afval beschikt, hebben wij grotere containers beschikbaar.