Oud ijzer inleveren

Oud ijzer inleveren

Oud ijzer inleveren Oss

Bij van Tuyl Metaalrecycling aan de lekstraat 18 in Oss levert u tegen eerlijke prijzen uw oude ijzer in, zowel particulieren als bedrijven.

  • 100% transparantie
  • Scherpe marktprijzen
  • Zeer nauwkeurige weegmethoden
  • Volledig gecertificeerd
  • Duurzame klantrelatie

 

Oud ijzer inleveren
Image
Image
Image
MRF Keurmerk - Van Tuyl

Hoe werkt oud ijzer inleveren?

Oud ijzer inleveren bij van Tuyl Metaalrecycling is helder en simpel. Bij aankomst op ons terrein in Oss wordt uw voertuig direct gewogen op onze geijkte weegbrug. Op dit moment wordt de eerste weging gemaakt, waarmee het totaalgewicht wordt bepaald. Na afronding van de weging laden onze medewerkers uw voertuig uit, wel zo fijn! Nadat het oude ijzer is gelost, vindt de tweede en laatste weging plaats. Hierbij wordt bepaald hoeveel gewicht er nog over is, waarmee we dus ook weten hoeveel eruit is. Deze weging is zeer betrouwbaar én volledig door u te volgen. Bij van Tuyl Metaalrecycling maken wij namelijk gebruik van een open systeem. Wanneer de twee weging is afgerond, betalen wij u uit. Zelf kiest u zelf hoe de uitbetaling plaatsvindt (contant of overboeking), altijd tegen aantrekkelijke prijzen!

Vernieuwende technologie:

Beschikt u over grote hoeveelheden metalen zoals koper, rvs of aluminium? Dan zit u bij ons goed! Van Tuyl beschikt over moderne röntgen / laser machines, welke de nieuwste technologie omtrent recycling bevat en wordt gezien als zeer modern. Hierdoor meten we de legering van uw metalen extra nauwkeuring, waardoor u de juiste en eerlijke prijs ontvangt. Daarnaast hebben wij hierdoor de mogelijkheid om onze metalen ook beter te recyclen, waardoor het milieu minder wordt belast.

Oud ijzer recyclen voor bedrijven?

Van Tuyl Metaalrecycling is toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Particulieren zijn welkom op onze locatie in Oss, maar kiezen ook voor het ophalen van oud ijzer. Voor bedrijven gaat het vaak om grote hoeveelheden, waardoor wij hier met containers werken. Wij bieden de scherpste marktconform dagprijzen én de mogelijkheid om ten aller tijden mee te kijken met onze gewichten.

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij zo transparant mogelijk in het gehele proces. Zo kunt u tot 14 dagen na dato de camerabeelden van uw in- en uitweging opvragen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken. Op deze manier bent u beschermd tegen het bekende gewichtsberoving. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een concurrerende prijs. Onze weegsystemen zijn door zowel Pfister als door het agentschap recent geijkt. De certificaten zijn zichtbaar bij onze receptie.

Palletbox

Palletbox
Palletboxen om bijvoorbeeld veilig en duurzaam accu’s in op te slaan.

Kleine containers

Image

Kleine containers wanneer u als bedrijf relatief weinig ijzer- en metaalafval hebt.

Grote containers

Image

Wanneer u over grotere hoeveelheden afval beschikt, hebben wij grotere containers beschikbaar.

Oud ijzer prijs

De oud ijzer prijs is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor hierin is het type oud ijzer dat u inlevert, omdat niet al het ijzer evenveel waard is. Daarnaast is de huidige koers van de markt ook van invloed op de waarde van het ijzer. Van Tuyl Metaalrecycling weegt al uw oude ijzer zeer nauwkeurig en biedt altijd de scherpste marktconforme prijzen. De actuele oud ijzer prijs vraagt u eenvoudig bij ons op.

Sterkte, vormbaarheid, corrosieweerstand, lasbaarheid, etc hebben bepaalde kwaliteiten legeringen nodig om een product te creëren.
Om het voor u begrijpelijk te maken: een blik frisdrank voorzien van een verf laag heeft een veel lagere kwaliteit aluminium dan bijvoorbeeld een aluminium velg. De kwaliteit van een velg dient namelijk beter te zijn vanwege het gebruik, dan een frisdrank blikje.
Zo kent ieder product zijn eigen legering, hiervoor is expertise en transparantie nodig.

Wat kunt u bij ons inleveren?

Ferro

Ferro

IJzer, knipijzer, draaisel, hekwerk, balkijzer, gruis etc.
Non-ferro

Non-ferro

Koper, RVS, aluminium, zink, brons, messing, lood etc.
Accu’s & elektromotoren

Accu’s & elektromotoren

Elektromotoren, loodaccu’s, tractie-accu’s, start-accu’s etc.
Kabels

Kabels

Elektra kabels, installatie kabels, netwerkkabels etc.

Waarom kiezen voor van Tuyl Metaalrecycling?

Onze klanten mogen niet twijfelen, zij merken het verschil! Hierdoor hebben we in een zeer korte tijd ook een enorme groei kunnen maken en zijn we een opvallende verschijning binnen de recyclingsbranche. Eerlijkheid, transparantie en een duurzame relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij voorzien van alle relevante certificeringen, waarmee wij volledige kwaliteit garanderen.

Van Tuyl Metaalrecycling heeft veel opgeleid personeel met veel expertise omtrent ferro- en non ferro metalen, accu’s, elektromotoren en bekabeling. Door deze expertise kunnen we kwaliteiten onderscheiden en hierdoor de juiste prijs betalen. Hierdoor werken wij ook niet met standaard internetprijzen, omdat ieder product varieert in toegevoegde kwaliteiten waardevolle legering. Deze legeringen zijn bepalend voor het eindproduct.

Tips 

Bent u alert op onderstaande feiten voordat u besluit om naar een metaalverwerker te rijden.

oud ijzer inleverenBetrouwbaar
oud ijzer inleverenMRF-Keurmerk
oud ijzer inleverenNiwo Certificering
oud ijzer inleverenKwaliteitswaarborg bodembeheer
oud ijzer inleverenEerlijke prijzen
oud ijzer inleverenDirect contant geld of per bank
oud ijzer inleverenContainerservice (diverse maten beschikbaar)
oud ijzer inleverenTransparant (inzage weegsystemen)
oud ijzer inleverenGeijkte weegschalen (artikel 7 metrologiewet certificering)
oud ijzer inleverenOpgeleid en vriendelijk personeel
oud ijzer inleverenSnelle service
oud ijzer inleverenAdvies op maat
oud ijzer inleverenEenvoudig lossen met behulp van onze kraan of medewerkers
oud ijzer inleverenDuidelijke stappen. Inwegen, lossen en uitwegen.