Skip to main content

Particulier

Tekst

Particulier

Voor particulieren is Van Tuyl Metaalrecycling in Oss dé plek om uw oud ijzer, metalen, accu’s, elektromotoren en bekabeling in te leveren. Door te kiezen voor Van Tuyl Metaalrecycling bent u verzekerd van scherpe prijzen, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Wij betalen u eerlijke schrootprijzen voor de waarde van uw oude materialen. Zo draagt u bij aan het recycling proces én krijgt u waarde voor uw oude materialen.

Afbeelding
ophalen van oud ijzer

Wat kunt u bij ons inleveren?

Afbeelding
Ferro | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Ferro

IJzer, knipijzer, draaisel, hekwerk, balkijzer, gruis etc.

Afbeelding
Non-Ferro | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Non-ferro

Koper, RVS, aluminium, zink, brons, messing, lood etc.

Afbeelding
Accu's | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Accu’s & elektromotoren

Elektromotoren, loodaccu’s, tractie-accu’s, start-accu’s etc.

Afbeelding
Elektra kabels | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Kabels

Elektra kabels, installatie kabels, netwerkkabels etc.

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

 

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.

Tekst

Eerste weging

01

Bij aankomst op ons terrein plaatst u het voertuig op de (geijkte) weegbrug. U blijft zelf in de auto zitten. Als het groene licht gaat branden, is uw voertuig gewogen en mag u rijden om te gaan lossen.

Tekst

Lossen

02

Na de weging lossen wij uw lading. U hoeft hierbij zelf niet mee te helpen.

Tekst

Tweede weging

03

Na het lossen van de materialen plaatst u het voertuig nogmaals op de weegbrug. Hier berekent ons betrouwbare weegsysteem opnieuw het gewicht. Door ons open systeem kunt u direct meekijken naar de resultaten van de weging, welke direct aangeven hoeveel materialen u bij zich had. Na de weging parkeert u het voertuig aan de straat.

Tekst

Uitbetaling

04

Aan de hand van aantrekkelijke, marktconforme prijzen wordt u via de door u gekozen betaalmethode (contant, overboeking) uitbetaald.