Skip to main content

Containerservice

Wanneer u als bedrijf een constante stroom van ijzer- of metaalafval heeft, is een plek om dit afval in op te slaan een uitkomst.

Containerservice

Van Tuyl Metaalrecycling beschikt over een ruim assortiment aan containers, waardoor u altijd beschikt over een container die precies aansluit op uw behoefte. Hierdoor heeft u te allen tijde een plek beschikbaar waar uw ijzer- en metaalafval samenkomt. Is uw container vol? Het enige dat u dan hoeft te doen, is ons inlichten. Wij halen de volle container op en plaatsen een nieuwe container indien nodig. Wij verwerken en recyclen, en u ontvangt een bedrag conform de dagprijzen. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Containerservice | Van Tuyl Metaalrecycling

Zo makkelijk kan het zijn!

Wij halen de volle container op en plaatsen een nieuwe container indien nodig. Wij verwerken en recyclen, en u ontvangt een bedrag conform de dagprijzen. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Palletbox

Container | Van Tuyl Metaalrecycling

Palletboxen om bijvoorbeeld veilig en duurzaam accu’s in op te slaan.

Kleine containers

Container | Van Tuyl Metaalrecycling

Kleine containers wanneer u als bedrijf relatief weinig ijzer- en metaalafval hebt.

Grote containers

Container | Van Tuyl Metaalrecycling

Wanneer u over grotere hoeveelheden afval beschikt, hebben wij grotere containers beschikbaar.

Veilig op afstand lossen

We zijn een volledig transparant bedrijf. Zo kunt u tot 14 dagen na dato de camerabeelden van uw in- en uitweging opvragen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken. Op deze manier bent u beschermd tegen het bekende gewichtsberoving. Daarnaast bent u verzekerd van een concurrerende prijs.

Onze weegsystemen zijn door zowel Pfister als door het agentschap recent geijkt. De certificaten zijn zichtbaar bij onze receptie.

Maak een afspraak

Interesse in onze containerservice? Vul het formulier hiernaast in. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om tijd en locatie af te stemmen.

Interesse? Vul onderstaand formulier in.

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen.

Betrouwbaar

Onze geijkte weegschalen geven u altijd een eerlijk beeld.

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd.

Containerservice | Van Tuyl Metaalrecycling

Hoe werkt het?

De manier waarop onze containerservice werkt is heel eenvoudig. Afhankelijk van de hoeveelheid afval plaatsen wij een container die hierop aansluit. Wanneer de container vol is kunt u contact met ons opnemen, waarna wij de container ophalen of omruilen. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur. Vervolgens wordt de hoeveelheid afval gewogen op onze geijkte weegschaal (certificaat artikel 7 van de metrologiewet), wordt de inhoud gesorteerd en beoordeeld, en wordt opnieuw gewogen. Het bedrag ontstaat via aantrekkelijke, marktconforme prijzen, dat u binnen een werkdag via de afgesproken betaalwijze zal ontvangen.

Sloopafval-container

Heeft u als bedrijf ander sloopafval dan ijzer- of metaalafval, zoals bijvoorbeeld afval afkomstig van de bouw, puin of beton? Ook hiervoor beschikt Van Tuyl Metaalrecycling over containers. Wanneer de container vol is, licht u ons hierover in. Zo levert u op veilige en duurzame wijze uw sloopafval in!

Damy van Haren

Bij Van Tuyl Metaalrecycling staat service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. En dat niet alleen, want ik kreeg ook nog een aantrekkelijke prijs voor m’n oud ijzer. Ze ontzorgden me van A tot Z!

Eline van Erp

Zeer klantvriendelijk en het hart op de goede plek. Altijd bereikbaar en toegankelijk!

Boy de Laat

Vriendelijk en behulpzaam personeel waar met veel enthousiasme bergen metalen worden verwerkt.

Rombout Schipper

Vriendelijk en zeer communicatief, was ik door verrast!

Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op