Skip to main content

Containerservice

Wanneer u als bedrijf een constante stroom van ijzer- of metaalafval heeft, is een plek om dit afval in op te slaan een uitkomst.

Containerservice

Van Tuyl Metaalrecycling beschikt over een ruim assortiment aan containers, waardoor u altijd beschikt over een container die precies aansluit op uw behoefte.

Hoe werkt het?

  • Plaatsing container: Afhankelijk van de hoeveelheid afval plaatsen wij een container die hierbij past.

  • Volle container: Wanneer de container vol is kunt u contact met ons opnemen, waarna wij de container ophalen of omruilen. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur.

  • Weging en uitbetaling: Uw afval wordt gesorteerd, beoordeeld en gewogen op onze geijkte weegschaal. Vervolgens berekenen we uw opbrengst naar aanleiding van onze scherpe dagprijzen. Uitbetaling gebeurt meestal binnen 24 uur via de afgesproken betaalwijze.
Containerservice | Van Tuyl Metaalrecycling

Palletbox

Container | Van Tuyl Metaalrecycling

Palletboxen om bijvoorbeeld veilig en duurzaam accu’s in op te slaan.

Kleine containers

Container | Van Tuyl Metaalrecycling

Kleine containers wanneer u als bedrijf relatief weinig ijzer- en metaalafval hebt.

Grote containers

Container | Van Tuyl Metaalrecycling

Wanneer u over grotere hoeveelheden afval beschikt, hebben wij grotere containers beschikbaar.

Veilig en betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij zo transparant mogelijk in het gehele proces. Zo kunt u tot 14 dagen na dato de camerabeelden van uw in- en uitweging opvragen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken. Op deze manier bent u beschermd tegen het bekende gewichtsberoving. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een concurrerende prijs.

Onze weegsystemen zijn door zowel Pfister als door het agentschap recent geijkt. De certificaten zijn zichtbaar bij onze receptie.

Maak een afspraak

Interesse in onze containerservice? Vul het formulier hiernaast in. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om tijd en locatie af te stemmen.

Interesse? Vul onderstaand formulier in.

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

 

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.

Sloopafval-container

Heeft u als bedrijf ander sloopafval dan ijzer- of metaalafval, zoals bijvoorbeeld afval afkomstig van de bouw, puin of beton? Ook hiervoor beschikt Van Tuyl Metaalrecycling over containers. Wanneer de container vol is, licht u ons hierover in. Zo levert u op veilige en duurzame wijze uw sloopafval in!

Eline van Erp

Zeer klantvriendelijk en het hart op de goede plek. Altijd bereikbaar en toegankelijk!

Jurgen Swinkels

Buitengewoon netjes geholpen, absolute aanrader! Volgende keer zeker terug. Bedankt heren!

Ingrid Barends

Erg vriendelijke mensen, werken snel, netjes en zijn geïnteresseerd.

Jan van Gogh

Fijn geholpen en een goede prijs gehad voor het ijzer en de zink.

Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op