Afval container huren

Afval container huren

Afval Container huren

Van Tuyl Metaalrecycling beschikt over een ruim assortiment aan portaal- en containerbakken. Deze zijn extra voor u beschikbaar, wanneer u ook gebruikt maakt van een container voor oude metalen of elektronica.

  • 100% transparantie
  • Scherpe marktprijzen
  • Zeer nauwkeurige weegmethoden
  • Volledig gecertificeerd
  • Duurzame klantrelatie

 

Oud ijzer inleveren
Image
Image
Image
MRF Keurmerk - Van Tuyl

Containerservice voor bedrijven

Van Tuyl Metaalrecycling beschikt over een ruim assortiment aan containers, waardoor u altijd beschikt over een container die precies aansluit op uw behoefte. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van ferro en non ferro metalen, accu's, elektromotoren en bekabeling. Wij plaatsen de container kosteloos op locatie binnen onze regio, waarbij u ook nog eens geld voor uw ingeleverde materialen terugkrijgt.

Cameratoezicht op containers

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij zo transparant mogelijk in het gehele proces. Zo kunt u tot 14 dagen na dato de camerabeelden van uw in- en uitweging opvragen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken. Op deze manier bent u beschermd tegen het bekende gewichtsberoving. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een concurrerende prijs.

Onze weegsystemen zijn door zowel Pfister als door het agentschap recent geijkt. De certificaten zijn zichtbaar bij onze receptie.

Containers voor afval

containerWat mag er wel in een puincontainer? Bakstenen, dakpannen, tegels, (gewapend) beton, kiezels.
containerWat mag er niet in een puincontainer? Andere stoffen/materialen dan steenachtige materialen, gasbeton, asbest of asbestverdacht materiaal, dakgrind.Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op