Oud ijzer Oss

Oud ijzer Oss

Oud ijzer inleveren

Oud ijzer Oss

oud ijzer oss

 

 

 

 

Oud ijzer inleveren Oss – de beste prijs

Particulieren en zakelijke klanten zijn bij Van Tuyl Metaalrecycling aan de Lekstraat 18 in Oss op de juiste plek om oud ijzer in te leveren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om andere metalen, accu’s / elektromotoren en bekabeling in te leveren. Dit alles tegen de beste prijs van dat moment. Onze geijkte weegschalen (certificaat arikel 7 metrologiewet) zorgen voor een zeer betrouwbare nauwkeurige service. Door onze transparante werkwijze kunt u zelf meekijken tijdens de wegingen, zodat u zeker weet dat alles volledig betrouwbaar verloopt.

Bij van Tuyl recycling wordt de waarde bepaald wanneer u met uw oud ijzer bij ons op locatie in Oss bent. Op onze locatie kunnen wij met onze meetapparatuur het beste de prijs voor uw oude ijzer inschatten. Onze meetapparatuur is altijd geijkt volgens de laatste richtlijnen, waardoor u altijd een eerlijke prijs zult ontvangen. Daarnaast wordt tevens de kwaliteit van uw oude ijzer of andere materialen beoordeeld door een van onze experts. Door de jarenlange ervaring weten wij de actuele waardes altijd goed te bepalen. Wij kunnen telefonisch ook een grove inschatten voor u maken, maar zoals aangegeven kan deze nog zeker afwijzen wanneer u eenmaal op locatie bij ons bent.

Om voor u een helder beeld te schetsen: in de kwaliteit van het aanbod van uw oude ijzer zit nog een opmerkelijk verschil. Buiten het feit dat alle metalen (veel) meer waard zijn dan ijzer, zit er zelfs in het ijzer nog een prijs- en kwaliteitsverschil. Zo kan er al een verschil van €0,05 cent per kilo bedragen tussen een lage kwaliteit – en een hoge kwaliteit ijzer. Metalen zoals (bijv. koper, aluminium, rvs), kunnen €0,10 cent tot zelfs meerdere euro’s per kilo verschillen.

Hoe werkt het inleveren van oud ijzer bij ons?

Aangekomen bij onze vestiging in Oss parkeert u uw auto gelijk op onze weegbrug (gelijkvloers op het erf). Hier wordt de eerste weging van uw voertuig, inclusief het oud ijzer, gedaan. Na het bepalen van het startgewicht, halen wij uw oude materialen uit het voertuig. Wanneer het voertuig weer leeg is, verplaatst u deze opnieuw naar de weegbrug. Met deze tweede weging bepalen wij het eindgewicht. Door deze te vergelijken met de eerste weging, wordt zeer nauwkeurig bepaald hoeveel gewicht aan materialen is gerecycled. Vervolgens nemen wij alles met u door en wordt u direct contact uitbetaald.

Nadat wij uw partij hebben ingewogen, zorgen wij dat uw voertuig gelost wordt. Zodra het voertuig is gewogen, kunt u uw geld contant in ontvangst nemen of over laten maken.

Waarom oud ijzer inleveren bij van Tuyl Metaalrecycling?

van Tuyl Metaalrecycling biedt u een eerlijke prijs voor uw oude ijzer, andere metalen, accu’s, elektromotoren en bekabeling. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een betrouwbare professionele partner met een volledig transparante werkwijze, zodat altijd de eerlijkste prijs aan u wordt uitbetaald. u profiteert daarnaast ook van onderstaande voordelen en kwaliteitskenmerken:

√ opgeleid personeel
√ gecertificeerde weegschalen
√ transparant (inzage weegsystemen)
√ mrf-keurmerk
√ kwaliteitswaarborg bodembeheer
√ niwo-certificering

Oud ijzer container Oss en omgeving

Van Tuyl Metaalrecycling biedt ook de mogelijkheid om containers voor oud ijzer bij u op locatie te plaatsen in Oss en omgeving. Dit doen wij geheel kosteloos. Als extra transparante service is het voor onze containerklanten mogelijk om hun container live te volgen vanaf vertrek op eigen locatie tot en met het in- en uitwegen van de container met oud ijzer, wat plaatsvindt op onze locatie in Oss. Het is tevens mogelijk om tot 14 dagen na weging nog camerabeelden op te vragen, indien u dat wenst.

De uitbetaling van uw oude materialen kan zowel in contanten als per overboeking. Door te kiezen voor recycling via van Tuyl, kiest u voor een eenvoudige, zorgeloze verwerken van uw oude materialen, met als extra voordeel de uitbetaling van een goede prijs.

Van Tuyl Metaalrecycling voldoet aan alle kwaliteitseisen en betrouwbaarheidscontroles.

Wat kunt u bij ons inleveren?

Ferro

Ferro

IJzer, knipijzer, draaisel, hekwerk, balkijzer, gruis etc.
Non-ferro

Non-ferro

Koper, RVS, aluminium, zink, brons, messing, lood etc.
Accu’s & elektromotoren

Accu’s & elektromotoren

Elektromotoren, loodaccu’s, tractie-accu’s, start-accu’s etc.
Kabels

Kabels

Elektra kabels, installatie kabels, netwerkkabels etc.

Oud ijzer gratis laten ophalen in Oss en omgeving

Voor het gratis laten ophalen van oud ijzer in Oss en omgeving werken wij samen met een gedegen partner. Zij halen uw oude ijzer bij u op, waarna de materialen naar onze vestiging in Oss worden gebracht. Deze organisatie is opgericht vanuit het oogpunt om te recyclen, maar tevens een uitdagende werkplek te bieden aan jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De jongeren leren hier meer over samenwerken, het nakomen van afspraken, meedenken en als bijrijder functioneren. Hierdoor worden er meer kansen voor hen gecreëerd op de arbeidsmarkt én beleven deze jongeren een leuke tijd.

Het ophalen van de materialen is geheel vrijblijvend en kosteloos, maar u ontvangt in dit geval geen vergoeding voor uw oude ijzer. Wilt u graag dat wij uw oude materialen komen ophalen? Neem dan direct contact op via sms, What’sApp of via transport@oudijzerbrengen.nl

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.

Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op
Image
Image
Image
MRF Keurmerk - Van Tuyl