Skip to main content

Metaal recycling

Tekst
Oud ijzer of andere metalen inleveren? Van Tuyl Metaalrecycling is een jong en gerenommeerd bedrijf waar je Van Tuyl Metaalrecycling heeft een specialisme in oud ijzer, metalen, elektromotoren, accu’s en bekabeling. Wij kunnen u een professionele service bieden tegen concurrerende prijzen.
Formulier

Formulier

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.

Wat kunt u bij ons inleveren?

Afbeelding
Ferro | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Ferro

IJzer, knipijzer, draaisel, hekwerk, balkijzer, gruis etc.

Afbeelding
Non-Ferro | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Non-ferro

Koper, RVS, aluminium, zink, brons, messing, lood etc.

Afbeelding
Accu's | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Accu’s

Elektromotoren loodaccu’s, tractie-accu’s, start-accu’s etc.

Afbeelding
Elektra kabels | Van Tuyl Metaalrecycling
Tekst

Elektra kabels

Elektra kabels, installatie kabels, netwerkkabels etc.

Tekst

Tweede weging

03

Na het lossen van de materialen plaatst u het voertuig nogmaals op de weegbrug. Hier berekent ons betrouwbare weegsysteem opnieuw het gewicht. Door ons open systeem kunt u direct meekijken naar de resultaten van de weging, welke direct aangeven hoeveel materialen u bij zich had. Na de weging parkeert u het voertuig aan de straat.

Tekst

Uitbetaling

04

Aan de hand van aantrekkelijke, marktconforme prijzen wordt u via de door u gekozen betaalmethode (contant, overboeking) uitbetaald.