Skip to main content

COVID-19 Coronavirus

Afbeelding
Corona virus - covid 19 ijzer
Tekst

Wij blijven gedurende deze gehele periode geopend!

Covid-19 Coronavirus update:

Wij blijven altijd open, u kunt op afstand lossen. Wij vallen onder de cruciale beroepen.

U kunt uitbetaald worden per overboeking of contant via ons loket voorzien van veiligheidsglas.

Door corona, covid-19 vallen er mogelijk inkomsten weg, gelukkig kunnen wij u nog de mogelijkheid bieden om ijzer, metalen, accu’s, elektromotoren en bekabeling in te leveren en direct geld aan te reiken.

Enkel vragen wij vriendelijk u een gepaste afstand te houden (1,5 meter) voor uzelf en onze medewerkers.
Het is bij ons erg vanzelfsprekend om een bakje koffie te drinken, ook hierin ons verzoek om na de betaling het terrein te verlaten i.vm. onze eigen, dan wel uw eigen veiligheid.

Op 15 maart 2019 is een overzicht gepubliceerd van beroepscategorieën die als cruciaal zijn aangemerkt voor het draaiende houden van onze samenleving tijdens deze COVID-19-crisis. Tot die branches behoort ook de afvalbranche (‘vervoer van afval en vuilnis’).

De MRF heeft op 16 maart 2019 een verzoek ingediend bij de minister voor Medische Zorg en de NCTv, die verantwoordelijk is voor de aanwijzing van cruciale beroepscategorieën en sectoren om de metaalrecyclingbranche expliciet onder de cruciale beroepsgroepen te scharen vanwege haar rol om:
a) om ‘metaalafvallen’ op te halen bij bedrijfsleven en overheden, en deze verder te verwerken, en
b) een belangrijke grondstof te leveren voor kritieke industrieën in ons land, onder meer ter vervaardiging van levensmiddelverpakkingen en medische instrumenten.

Het ministerie van VWS en de NCTv hebben inmiddels schriftelijk bevestigd dat de metaalrecyclingbranche onder de beroepscategorie ‘vervoer van afval en vuilnis’ moet worden geschaard.

Waarom Van Tuyl Metaalrecycling?

Scherpe prijzen

We werken altijd met marktconforme dagprijzen. Hierbij houden wij rekening met prijsstijgingen en dalingen in de markt. Zo ontvangt u altijd een eerlijke prijs.

Betrouwbaar

Door te werken met geijkte weegschalen waarop u zelf kunt meekijken, zijn we maximaal transparant en bent u verzekerd van een eerlijke opbrengst.

 

Uitstekende service

Het proces van wegen, lossen en afrekenen wordt volledig voor u verzorgd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice.

Cta + knop
Van Tuyl Metaalrecycling is dé plek waar u uw oud ijzer en metaal tegen aantrekkelijke prijzen kunt inleveren.

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op