Openingstijden

Ma 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Di 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Wo 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Do 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Vrij 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Za 08:00–13:30

Van 12:30 tot 13:00 uur hebben wij pauze

Oud ijzer laten ophalen of inleveren in Velp?

Bij Van Tuyl Metaalrecycling is zowel de particuliere als zakelijke klant van harte welkom. Wij zijn gevestigd in Heesch, maar we komen op alle locaties in Heesch en omstreken voor oud ijzer. Zo komen we ook in Velp gratis uw oud ijzer ophalen, kunt u oud ijzer bij ons inleveren of plaatsen we zelfs in Velp gratis een ijzerbak/container bij bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden. Bij Van Tuyl Metaalrecycling krijgt u een eerlijke oud ijzer prijs.


Ophalen oud ijzer Velp

Van Tuyl Metaalrecycling haalt met veel plezier én gratis uw oud ijzer op in Velp. Dit doen wij zes dagen per week dus ook in het weekend, wij staan graag voor u klaar. Daarnaast beschikken wij over eigen vrachtwagens, en daardoor kan Van Tuyl Metaalrecycling een ontzettend snelle oud ijzer ophaalservice aanbieden in Velp. Wilt u uw oud ijzer laten ophalen? Dan plaatsen we een container bij u aan huis of bij het bedrijf. Is de container vol? Dan komen we hem graag weer ophalen.


Inleveren oud ijzer Velp

Mocht het voor u beter uitkomen om het inleveren van oud ijzer, tegen de beste oud ijzer prijzen, zelf te doen? Dat kan bij ons ook! Van Tuyl Metaalrecycling is maandag t/m vrijdag van 08u tot 16u30 geopend. Op zaterdag kunt u van 08u30 tot 13u30 uw oud ijzer inleveren en op zondag kan oud ijzer inleveren op afspraak.


Oud ijzer prijs

Bij Van Tuyl Metaalrecycling krijgt u een eerlijke ijzerprijs bij het inleveren van uw oud ijzer. Schrootprijzen worden per kilo vastgesteld en dit veranderd dagelijks vanwege de beursprijs. Uw oud ijzer wordt gewogen door onze geijkte weegbrug, waardoor u een goede en eerlijke prijs voor oud ijzer krijgt.


Gratis ijzerbak/container bij bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden in Velp

Veel oud ijzer/metaal afval bij bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden? Van Tuyl Metaalrecycling biedt gratis ijzercontainers aan in Velp en komt deze ook weer kosteloos ophalen. Mocht het nodig zijn wordt de ijzerbak gratis vervangen, zodat u de werkzaamheden kunt voortzetten! Vraag ons over de mogelijkheden van een gratis ijzercontainer in Velp.


Lees hoe het werkt als u kleine hoeveelheden oud ijzer heeft of als u zelf oud ijzer bij ons wilt inleveren.

 

Snel en gratis uw oud ijzer laten ophalen in Velp voor de beste prijs? Kies voor Van Tuyl Metaalrecycling! Bel naar 0412 - 76 44 67 of vul onderstaande contactformulier in voor een afspraak.


Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

Zijn de prijzen in 2018 voor oud ijzer en metalen hoger? Wanneer de vraag naar nieuw metaal stijgt, zal ook de vraag naar recycling groter zijn. Dit zorgt er voor dat de ijzer prijs voor het oude ijzer en metalen dan vanzelfsprekend ook stijgen.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: