Openingstijden

Ma 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Di 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Wo 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Do 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Vrij 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Za 08:00–13:30

Van 12:30 tot 13:00 uur hebben wij pauze

Oud ijzer laten ophalen of inleveren (omgeving) Overlangel?

Van Tuyl Metaalrecycling komt zowel particulier als zakelijk en gratis uw oud ijzer ophalen in Overlangel. Wij hebben een eigen wagenpark en komen op afspraak en tegen goede schrootprijzen oud ijzer ophalen, zelfs in het weekend en in de avond!


Overlangel gratis oud ijzer ophalen

Wij komen met veel plezier gratis uw (grotere partijen) oud ijzer ophalen in Overlangel. Door een container te plaatsen kunt u uw metalen verzamelen. U hoeft daarvoor alleen maar een afspraak te maken en wij doen de rest. Dit doen wij kosteloos en daarnaast krijgt u een goede prijs voor oud ijzer. Lees hier meer over welke metaalsoorten wij komen ophalen. Bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden? Wij bieden gratis ijzerbakken aan in Overlangel! Ook daarvoor krijgt u een eerlijke oud ijzer prijs.


Oud ijzer prijs per kilo

Benieuwd naar de oud ijzer prijzen, de koperprijs (of oud koper prijs) of aluminium prijs? Neem dan contact met ons op. De ijzerprijs wordt dagelijks beïnvloed door de beurs en om deze reden kunnen we u op onze website geen kiloprijs geven.


Afspraak maken

Als u kiest voor goede en eerlijke oud ijzer prijzen, dan kiest u voor oudijzerbrengen.nl! Vul onderstaand contactformulier in of maak een afspraak per telefoon (0412 - 764 467) en wij komen gratis en zo snel mogelijk uw oud ijzer container ophalen in Overlangel. Als u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.


Is het voor u gemakkelijker om zelf uw oud ijzer bij ons in te leveren of heeft u kleine hoeveelheden? Ook dan krijgt u eerlijke schrootprijzen per kilo, bekijk hier de mogelijkheden.


Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

Zijn de prijzen in 2018 voor oud ijzer en metalen hoger? Wanneer de vraag naar nieuw metaal stijgt, zal ook de vraag naar recycling groter zijn. Dit zorgt er voor dat de ijzer prijs voor het oude ijzer en metalen dan vanzelfsprekend ook stijgen.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: