Openingstijden

Ma 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Di 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Wo 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Do 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Vrij 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Za 08:00–13:30

Van 12:30 tot 13:00 uur hebben wij pauze

Oud ijzer ophalen en inleveren Neerloon

Grote en kleine hoeveelheden oud ijzer laten ophalen of inleveren in Neerloon? Grote hoeveelheden oud ijzer komen wij gratis ophalen in Neerloon en u krijgt er een goede prijs voor! Kleine hoeveelheden oud ijzer kunt u bij onze loods in Heesch inleveren. Bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden in Neerloon? Wij komen kosteloos een ijzerbak brengen en ophalen, daarnaast krijgt u hiervoor ook nog eens een eerlijke prijs per kilo oud ijzer.


Ophalen oud ijzer Neerloon

Van Tuyl Metaalrecycling is een professioneel bedrijf dat oud ijzer inzamelt, sorteert en verwerkt. Als u thuis of op het bedrijf grotere hoeveelheden oud ijzer heeft liggen, komen wij deze gratis ophalen doormiddel van een container te plaatsen. Alle soorten metaal en ijzer zijn welkom: Zink, Schroot, Kabels, Lood, Aluminium, RVS en Koper. Naast het kosteloos ophalen van oud ijzer krijgt u ook nog eens goede oud ijzer prijzen! Vul onderstaand contactformulier in voor de mogelijkheden.


Inleveren oud ijzer Neerloon

Wilt u liever zelf oud ijzer inleveren vanuit Neerloon? Onze loods in Heesch is gemakkelijk bereikbaar en heeft een geijkte weegschaal, waardoor u een eerlijke oud ijzer prijs krijgt. Neemt contact met ons op voor de meest actuele schrootprijzen, deze zijn namelijk beurs afhankelijk. Na het wegen krijgt u direct contant geld, uiteraard is het ook mogelijk om dit (bijvoorbeeld in de zakelijke sector) op uw rekening te storten.


Gratis ijzercontainers bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden Neerloon

Bij bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden komt oudijzerbrengen.nl gratis ijzerbakken of -containers plaatsen en ophalen! U krijgt bij deze topservice nog steeds een goede en eerlijke prijs voor uw oud ijzer. Is de bak vol, maar zijn de werkzaamheden nog niet klaar? Geen probleem, dan komen wij deze kosteloos vervangen. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier voor de mogelijkheden.


Garanties oudijzerbrengen.nl

  • Zes dagen per week open, zelfs in de avond;
  • Een eigen geijkte weegbrug voor eerlijke gewichten;
  • Een gratis ophaalservice voor oud ijzer in Neerloon;
  • Exacte kilo’s en een eerlijke ijzerprijs;
  • Verschillende maten ijzercontainers kosteloos ter beschikking bij projecten.

Is een cotnainer geen optie of heeft u kleine hoeveelheden oud ijzer? Dan kunt u dit zelf bij ons inleveren tegen een goede koper, aluminium of oud ijzer prijs.

 

Gratis en snel uw oud ijzer en overige metalen laten ophalen? Kies voor Van Tuyl Metaalrecycling voor de beste service en een eerlijke oud ijzer prijs! Bel naar 0412 - 764 467 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.


Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

Een tweede locatie voor Van Tuyl Metaalrecycling

Een tweede locatie voor Van Tuyl Metaalrecycling

Van Tuyl Metaalrecycling BV opende in juni 2019 zijn tweede locatie. U kunt uw metalen nu inleveren in Gameren en Oss.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: