Openingstijden

Ma 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Di 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Wo 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Do 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Vrij 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Za 08:00–13:30

Van 12:30 tot 13:00 uur hebben wij pauze

Oud ijzer laten ophalen en inleveren in Nederasselt?

Uw oud ijzer laten ophalen of inleveren in Nederasselt voor een goede oud ijzer prijs? Dan bent u bij oudijzerbrengen.nl bij het juiste adres! Wij komen gratis uw oud ijzer ophalen in Nederasselt op de met u afgesproken dag en tijdstip. Wij halen zowel zakelijk als particulier oud ijzer op en we bieden u zelfs gratis ijzerbakken aan bij bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden in Nederasselt.


Gratis oud ijzer ophalen Nederasselt

Heeft u nog een hoop oud ijzer liggen waar u vanaf wilt? Wij halen gratis en tegen goede schrootprijzen al uw oud ijzer op in Nederasselt. Dit doen wij bij bedrijven en particulieren met onze eigen ophaalwagens. Dit doen wij zowel doordeweeks als in het weekend en op afspraak zelfs buiten de reguliere openingstijden. Oud ijzer halen wij dus gratis op, tegen een goede ijzerprijs en een voor u geschikte dag en tijdstip! Vul onderaan het contactformulier in om een afspraak voor een container plaatsing of ophalen te maken.


Oud ijzer inleveren Nederasselt

U kunt bij ons meerdere soorten metaal inleveren, ook hiervoor krijgt u een goede oud ijzer prijs, koperprijs of aluminium prijs. De soorten metaal die u bij ons kunt inleveren:

  • Schroot;
  • Zink;
  • Kabel;
  • Koper;
  • Aluminium;
  • IJzer (staal);
  • Lood;
  • RVS.

Heesch is gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederasselt mocht u oud ijzer willen inleveren bij Van Tuyl Metaalrecycling.


Oud ijzer prijzen

De prijs voor oud ijzer wordt bij ons eerlijk vastgesteld door een geijkte weegschaal. Deze weegschaal wordt jaarlijks gekeurd en het gewicht is te allen tijde voor u zichtbaar. De oud ijzer prijs is afhankelijk van de beurs en verschilt per dag. Bij ons kunt u gratis en geheel vrijblijvend een prijs opvragen voor uw oud ijzer en overige metalen, mail of bel daarvoor gerust naar Van Tuyl Metaalrecycling.


Gratis ijzerbakken/containers bij bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden in Nederasselt

Bent u bezig met bouw-, sloop- of opruimwerkzaamheden in Nederasselt? Wij bieden gratis ijzercontainers aan, vervangen deze kosteloos als de bak vol is en komen deze ook weer gratis ophalen. Daarnaast krijgt u nog steeds een goede ijzerprijs van ons voor het inleveren van oud ijzer!


Zelf oud ijzer of kleine hoeveelheden oud ijzer inleveren, lees hoe dat werkt.

 

Snel en voor een goede prijs uw oud ijzer laten ophalen in Nederasselt? Kies Van Tuyl Metaalrecycling voor het gratis ophalen van uw oud ijzer en overige metalen! Bel naar 0412 - 76 44 67 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.

 


Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

Zijn de prijzen in 2018 voor oud ijzer en metalen hoger? Wanneer de vraag naar nieuw metaal stijgt, zal ook de vraag naar recycling groter zijn. Dit zorgt er voor dat de ijzer prijs voor het oude ijzer en metalen dan vanzelfsprekend ook stijgen.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: