Oud ijzer laten ophalen in Lith?

Uw oud ijzer op laten halen in Lith of omgeving? Dan bent u op oudijzerbrengen.nl aan het juiste adres. Wij halen zeven dagen per week oud ijzer op bij particulieren én bedrijven. Dat doen we zelfs in de avonduren. We beschikken over een eigen vrachtwagen en busje. Bovendien kunnen we u bij bouw- of sloopwerkzaamheden ondersteunen met onze ijzerbakken. We pikken deze bij u op zodra deze vol is.


Ophaalservice oud ijzer in Lith

We zamelen onder andere ijzer, koper, aluminium, lood, zink en RVS in. Wilt u een afspraak maken om uw oud ijzer te laten ophalen? Bel dan met 06 - 46 32 64 67 of laat uw gegeven achter via het contactformulier onderaan deze pagina.


De garanties van Van Tuyl

Oudijzerbrengen.nl is onderdeel van Van Tuyl Metaalrecycling. Bij Van Tuyl staan we garant voor:


  • Snelle service
  • Eerlijke kiloprijzen voor oud ijzer
  • Eigen ophaalservice in regio Lith
  • Alle soorten metaal

De kiloprijzen van oud ijzer verschillen per dag. Benieuwd naar de actuele kiloprijs? Neem dan contact met ons op per telefoon of mail. 

Is ophalen voor u niet handig? Of heeft u kleine hoeveelheden oud ijzer? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw oud ijzer zelf bij ons in te komen leveren


Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

Zijn de prijzen in 2018 voor oud ijzer en metalen hoger? Wanneer de vraag naar nieuw metaal stijgt, zal ook de vraag naar recycling groter zijn. Dit zorgt er voor dat de ijzer prijs voor het oude ijzer en metalen dan vanzelfsprekend ook stijgen.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: