Oud ijzer laten ophalen Heesch?

Dus u wilt uw oud ijzer bij u thuis of op de zaak laten ophalen? In de regio Oss/Heesch? Dat kan! Wij van Van Tuyl Metaalrecycling verzorgen namelijk oud-ijzer-ophaaldiensten bij u in de regio. U kunt uw oud ijzer kosteloos en moeiteloos door ons laten ophalen. Wij zorgen voor de juiste vervoersmiddelen én we beschikken over een geijkte weegbrug. Naast gemak staan we daarom ook garant voor eerlijke kiloprijzen. 

Afspraak maken voor de ophaalservice?

Woont u in Heesch of de omgeving van Heesch? Dan kunt u ons zowel telefonisch als per mail bereiken voor het maken van een ophaalafspraak. We werken zowel doordeweeks als in het weekend. We zijn zelfs in de avonduren beschikbaar! Direct bellen? Neem dan contact op met: 06 - 46 32 64 67. Onderstaand contactformulier invullen mag ook. 

Is ophalen voor u niet handig? Of heeft u kleine hoeveelheden oud ijzer? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw oud ijzer zelf bij ons in te komen leveren


Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

Zijn de prijzen in 2018 voor oud ijzer en metalen hoger? Wanneer de vraag naar nieuw metaal stijgt, zal ook de vraag naar recycling groter zijn. Dit zorgt er voor dat de ijzer prijs voor het oude ijzer en metalen dan vanzelfsprekend ook stijgen.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: