Openingstijden

Ma 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Di 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Wo 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Do 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Vrij 08:00–12:30 en 13:00–16:30
Za 08:00–13:30

Van 12:30 tot 13:00 uur hebben wij pauze

Oud ijzer laten ophalen in Eindhoven?

Bent u op zoek naar een oud ijzerhandel in omgeving Eindhoven? Oudijzerbrengen.nl is het juiste adres voor de inkoop, verkoop en milieuvriendelijke verwerking van oude metalen en schroot. Zowel particulieren als bedrijven uit Eindhoven en omgeving kunnen bij ons terecht voor de inkoop en verkoop van oud ijzer, koper, aluminium, RVS, lood en zink. Indien gewenst kunnen wij het oud ijzer kosteloos bij u voor de deur ophalen doormiddel van een containerplaatsing.


Oud ijzer ophalen in Eindhoven

Service staat centraal in onze dienstverlening en daarom halen wij het oud ijzer en/of oude metalen gratis bij u op. Wij beschikken over een eigen container- en ophaalservice in Eindhoven, met onze vrachtauto stoppen wij bij u voor de deur of voor uw bedrijf, en plaatsen we de container. Wanneer deze vol is, kunt u nogmaals contact opnemen voor het ophalen van uw oud ijzer. Via het contactformulier oud ijzer ophalen kunt u aangeven wanneer wij uw oude metalen kunnen ophalen.


Waarom oudijzerbrengen.nl

Wij zijn een oud ijzer handel die vertrouwen, eerlijkheid en duidelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. De voordelen van oudijzerbrengen.nl zijn dan ook:


  • 6 dagen in de week beschikbaar
  • Eigen container en ophaalservice in Eindhoven en omgeving
  • Snelle service en beschikbaarheid
  • Eerlijke kiloprijs voor oud ijzer
  • Geen moeite en zorgen voor de klant

Oud ijzerhandel Eindhoven

De container ophaalservice van Oudijzerophalen.nl komt overal in Eindhoven: Centrum, Stratum, Tongelre, Woensel zuid, Woensel Noord, Strijp en Gestel . Daarnaast komen wij in de omliggende dorpen en wijken zoals Oirschot, Best, Son, Breugel, Nuenen, Helmond, Mierlo, Geldrop, Veldhoven en Waalre. Zit uw woonplaats er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij komen ook bij ú graag een container plaatsen en ophalen.

Is een container voor u niet handig? Of heeft u kleinere hoeveelheid oud ijzer? Dan kunt u er voor kiezen om uw oud ijzer zelf bij ons in te komen leveren


Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

Zijn de prijzen in 2018 voor oud ijzer en metalen hoger? Wanneer de vraag naar nieuw metaal stijgt, zal ook de vraag naar recycling groter zijn. Dit zorgt er voor dat de ijzer prijs voor het oude ijzer en metalen dan vanzelfsprekend ook stijgen.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: