Oud ijzer laten ophalen Berlicum?

Van Tuyl verzorgt ophaaldiensten voor oud ijzer in de regio Berlicum. Bovendien kunnen we oud-ijzercontainers leveren bij uw sloopwerkzaamheden en zijn we er zelfs om u bij oud-ijzer-sloopwerken te ondersteunen. En deze dienstverlening is helemaal kosteloos!


Kosteloos oud ijzer laten ophalen in Berlicum?

Onze oud-ijzer-ophaalservice in Berlicum is 7 dagen per week beschikbaar en brengt geen kosten met zich mee. We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u een ophaalafspraak inplannen? Dan kunt u bellen met 06 - 46 32 64 67 of onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.


We halen onder andere de volgende soorten oud ijzer op:

  • Koper (Geel koper en Rood koper)
  • Zink
  • Metaal/ijzer
  • RVS
  • Aluminium
  • Kabel
  • Lood
  • Schroot

Eerlijke kiloprijzen gegarandeerd

Over de kiloprijs van oud ijzer vindt u meer op deze pagina. Wij zijn in het bezit van een geijkte weeginstallatie en zorgen voor een goede prijs per kilo. Zo bent u altijd gegarandeerd van een eerlijke deal.


Is ophalen voor u niet handig? Of heeft u kleine hoeveelheden oud ijzer? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw oud ijzer zelf bij ons in te komen leverenNaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijving op te halen ijzer*
Velden met * zijn verplicht

Wat kunnen wij voor u doen

Wat kan ik inleveren?
Voor bedrijven

Een voorbeeld van een aantal oude metalen die u bij ons kunt inleveren: Wasmachine, vaatwasser, keuken apparatuur, inbouw apparatuur, gasfornuis, oven, computer, cv ketel, radiator, accu, fiets, brommer, auto en onderdelen, aanhanger...


Lees meer >>

Ook zakelijk zijn er ook mogelijkheden m.b.t. het ophalen van oud ijzer of om een gratis container te plaatsen.

Wij komen graag bij u langs. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Lees meer >>Actueel

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

IJzer prijs 2018 - Zijn de metaal prijzen hoger?

Zijn de prijzen in 2018 voor oud ijzer en metalen hoger? Wanneer de vraag naar nieuw metaal stijgt, zal ook de vraag naar recycling groter zijn. Dit zorgt er voor dat de ijzer prijs voor het oude ijzer en metalen dan vanzelfsprekend ook stijgen.

Lees meer
IJzerbak op locatie? Zo geregeld: